با ما در تماس باشید

02142881100
09129612615
09905700698

مصاحبه با رتبه برتر های رزیدنتی دندانپزشکی

مصاحبه با آقاي دکتر خانی

آقاي دکتر خاني

رتبه 91 آزمون رزيدنتي که در سال اول با اینکه تازه فارغ‌التحصیل شده بودند و با موسسه دیگری همراه بودند ولی حتی مجاز هم نشدند اما بعد از 5 سال دوباره تصمیم به مطالعه گرفتند و فقط در حدود 7 ماه مطالعه به قبولی در رشته‌ای که آرزو داشتند (جراحی) رسیدند.

* لطفاً خودتان را معرفي کنيد.

دکتر خاني هستم و حدود 5 سال پيش در آزمون رزيدنتي شرکت کردم ولي متاسفانه قبلاً با موسسه‌ي ديگري پيش رفتم و نتيجه خوبي نگرفتم و امسال با موسسه ماهان آشنا شدم و با اين‌که خيلي از درس‌ها فاصله گرفته بودم با جزوات موسسه ماهان و پشتيباني عالي همکاران و اساتيد رتبه 91 را کسب کردم.

 * آيا از رتبه خودتان در آزمون رزیدنتی راضي هستيد؟ از چه زماني مطالعه را شروع کرديد؟

با توجه به زماني که امسال گذاشتم خيلي راضي ام تقريبا از 10 بهمن بصورت فشرده شروع به درس خواندن کردم و از طريق يکي از دوستانم با موسسه ماهان آشنا شدم بعد از عيد با مرور سريع و فلش کارت مطالعه مي کردم و به غير از سه تا از درس ها که فلش کارت مشابه جزوه مرور بود از ساير فلش کارت ها خيلي راضي بودم. از قبل هم جزوات و فيلم هاي موسسه را داشتم و خوانده بودم و جزوات فوق‌العاده بودن بخصوص وقتي با فيلم ها نگاه مي کردم که خيلي تاثيرگذار بود و صادقانه بگم ديد موسسه خيلي برايم جالب بود چون واقعا هدفشان فقط قبولي و کمک به داوطلب بود و بدون سفارش و قبل از تسویه حساب مالی جزوه و فيلم برايم ارسال مي شد که جا داره از همه پرسنل و کارکنان ماهان تشکر کنم. هم بابت اعتمادشون و هم بابت تمام پشتیبانی‌هاشون.

لطفا برنامه‌ريزي که داشتيد براي درس خواندن و قبولی در آزمون رزیدنتی را توضيح دهيد.

وقت کم داشتم و کمي دير شروع کرده بودم ولي خوشبختانه همه جزوات را داشتم و روزنامه وار مي‌خواندم و سعي مي کرم بخاطر بسپارم. مثلا جامعه نگر 10 روزه خواندم کلا نسبت به نقاط قوت و ضعفم برنامه‌ريزي کردم.

به نظرم همکاران اول بايد ببينن به چه رشته‌اي علاقه دارند و براي چه رشته اي تصميم دارن درس بخونن اين کار هم بهشون ديد خوبي ميده تا برنامه‌ريزي خوبي داشته باشند و هم اگر در رشته قبول شدن پشيمان نشن.

 نظرتان در مورد مشاوره چيست؟

مشاوره خيلي ميتونه به آدم کمک کنه من حتي تا لحظه آخر هم تو تلگرام با مشاور موسسه درارتباط بودم و ايشان هم همراهي واقعا خوبي داشتند و يادم نميره گاهي ساعت 12 نيمه شب سوال مي‌پرسيدم و ايشون هميشه و در همه حال حمايتم کردند.به داوطلبان توصيه مي‌کنم از تجربيات افراد استفاده نمايند.

 نظرتان را در مورد اساتيد موسسه ماهان بفرماييد.

دکتر بصير : عالي بودند و  دوره مرور سريع کاملي داشتن.

دکتر طالع پسند: خيلي راضي بودم و تستها را به خوبي آناليز مي‌کردند و تا حالا استاد زباني با اين شيوه ي تدريس کامل نديدم.

دکتر خامي: ايشان نيازي به تعريف ندارن و يکي از بهترين اساتيد ماهان هستن و کلاس مرور سريع کاملي داشتن.

دکتر کلهري: استاد خوبي بودن و هم دوره اصلي کاملي داشتن و هم دوره مرور و فلش کارت کامل.

دکتر ايرواني : ايشان هم استادي خوب بودند و روش تدريس عالي داشتند و با اينکه فقط دوره مرور سريع را کامل خواندم توانستم نمره 90% را  کسب کنم.

درس جراحي جزوه و فلش کارت کامل و خوبي داشت.

دکتر پيرمراديان: توانايي تدريس بالا و معلومات کاملي داشتن .

مصاحبه با خانم دکتر مريم پيغـون

خانم دکتر مريم پيغـون

رتبه برتر آزمون رزيدنتي که سال اول مجاز نشدند ولی سال دوم با کمی تلاش به رشتۀ مورد علاقه خود رسیدند

لطفا خودتون رو معرفي بفرماييد.

مريم پيغون هستم. سال 94 از دانشگاه تهران فارغ‌التحصيل شدم وقتي فارغ‌التحصيل شدم از تابستان همان سال مشغول به کار شدم اما از مهر به بعد ديگه کار نميکردم.

 آيا اولين باربود که درآزمون رزيدنتي شرکت  ميکرديد؟ در سالهاي گذشته و يا امسال چه رتبه‌اي کسب کرديد؟

دومين بار بود اما پارسال که دوباره ثبت نام رو تمديد کردند با توصيه پدرم ثبت نام کردم اما آمادگي آنچناني نداشتم فقط امتحان دادم ببينم چه جوريه اما کلا مجاز نشدم.

 انگيزه شما براي شرکت در آزمون دستياري و تلاش براي رسيدن به موفقيت در آزمون چه بود؟

من راديولوژي رو خيلي دوست داشتم و دوست داشتم راديولوژي بزنم شايد انگيزم همين بود ميخواستم راديولوژي بزنم.

 روند مطالعه و برنامهريزي درسي شما به چه صورت بوده است؟

من خلاصه جزوات و فیلم‌های موسسه رو خوندم و با توجه به اينکه ميدونستم حجمش خيلي زياده و نميشه مرورش کرد از همون اول نشستم جزوات رو خودم خلاصه کردم بعد خلاصه هاي خودمو خوندم.

  درطول دوران مطالعه براي آزمون آيا اتفاقي براي شما رخ داد که سبب بي انگيزه شدن، ناراحتي و يا عدم تمرکز شما شده باشد؟

همين خلاصه نوشتن ها که تا اسفند داشتم خلاصه مي‌نوشتم فقط يک دور تونستم بخونم به خاطر نوشتن هام حس کردم نوشتن خيلي وقتم رو گرفته و شايد اون نتيجه اي که ميخوام رو نگيرم به خاطر همين بي انگيزه شده بودم.

  ويژگي شخصيت آموزشي شما چيست؟

به نظر خودم من يه مطلب رو ميخونم بايد حتما بفهمم که به يه طريقي بتونم براي خودم تجسم کنم و حالت فهميدني بايد باشه چون حفظي نميتونم و تا يه چيزو نفهمم نميتونم برم مطلب بعدي.

  سرجلسه آزمون رزیدنتی به سوالات طبق ترتيب استاندارد خود آزمون پاسخ داديد يا ترتيب ديگري در پيش گرفتيد؟ براي ساير داوطلبين چه پيشنهاداتي داريد؟

به نظرم بله چون اگه يه وقت اشتباه بشه و سوالات بالا و پايين بشه خيلي وقتشون گرفته ميشه که بخوان جابه جا کنند.

  نحوه مطالعه درسهاي مختلف برای آزمون رزیدنتی را لطفاً بفرماييد. پيشنهاد اجرايي براي مطالعه هر درس را بفرماييد.

تو آزمون ها شرکت کردم و همه کتاب رو خلاصه کردم و خوندم بعد از دروس ضريب دار شروع کردم يعني اول از راديو شروع کردم بعد پاتو و تشخيص که ضريب دارن بعد شروع که کردم راديو رو تموم کردم و پاتو رو مينوشتم کنارش راديو رو مرور ميکردم يعني اولويتم رو دروس ضريب دار بود با توجه به اينکه از فلش کارت استفاده ميکردم و خيلي نکته اي بود به نظرم اينکه در کنار کتاب آخر شب بتونيد به صورت مکمل فلش کارت استفاده کنيد خيلي موثره که صبح يه مبحثي رو خوندي و آخر شب قبل خواب برداري فلش کارت همون مبحث رو بخوني خيلي خوبه و به نظرم خوب جواب ميده ولي براي کسي که داره از اول ميخونه به نظرم فلش کارت براي آخر شب خيلي خوبه.

  برنامهريزي مطالعاتي شما برای قبولی در آزمون رزیدنتی در چه بازهي زماني بود و معمولا روزانه تا چه ميزان مطالعه ميکرديد؟

من خودم حدود 8 ساعت زمان مي‌زاشتم که تا ساعت 4 يا 5 خلاصه نويسيم طول ميکشيد و از 5 تا 9 هم شروع مي‌کردم به مرور درس ضريب دار که اينکار تا اسفند طول کشيد و از اسفند به بعد کم کم ساعت مطالعه ام رو زياد کردم و حدود 15 يا 16 ساعت در روز مي‌خوندم.

  آيا به داوطلبان توصيه ميکنيد علاوه برجزوات از کتابهاي رفرنس هم مطالعه کنند؟ يا بهتر است وقتي بيش از 95% سوالات در جزوات است تسلط  خود را بر جزوات بيشتر کنند؟

به نظرم کتاب رفرنس صد در صد مطالب رو داره ولي عيبش اينه که نميشه مرور کرد اگه ميتونه خلاصه کنه که اونم خيلي وقتش گرفته ميشه خوبه براش کتاب رفرنس اما جزوه به نظرم خیلی بهتره واسه اينکه هر چي بيشتر براي امتحان مرور کني نتيجه بهتري ميگيري اصل کار به نظرم مرور کردنه.

 آيا ايده بهتري براي کمک به داوطلبان آزمون رزيدنتي داريد؟

سعي کنن تعداد دوره هايي که انجام ميدن رو ببرن بالا يعني دوره اولشون اگر ميبينن بخوان بفهمن يه قضيه‌اي رو دو هفته طول ميکشه تا اين کتاب رو بخونن و بفهمن به جاش بخوان حفظ کنن به نظرم اين جواب نميده چون قراره 9 ماه بعد امتحان بدن و مطالب حفظي فراموش ميشه به نظرم دوره اولشون جوري باشه که يه چيزي بفهمن دور دوم تکرار دوره هاي کتاب خيلي بيشتر کمکشون مي‌کنه تااينکه سه دور بخوني و هر درس رو 3 هفته طول بدي چون قراره همه کسايي امتحان بدن که همه دندون پزشکن و يه بار کنکور رو دادن و هوششون در يه حدي هستش آزمون خيلي سختيه يه رقابت خيلي زياده و هرسال داره بيشتر ميشه و بايد براش خيلي تلاش کرد و به نظرم هر سال هم سخت تر ميشه چون هم سوالاي جديدتري ميدن از جاهايي که تا حالا ندادن مثل امسال که جراحي رو از جاهايي سوال دادند که تاحالا طرح نشده بود.

مصاحبه با خانم دکتر ندا خيرخواه دباغ

خانم دکتر ندا خيرخواه دباغ

نمی‌خواستم در عمومی متوقف بشم و دنبال پیشرفت بودم در انتهای مطالعه هر فصل خلاصه به صورت نمودار درختی درست می‌‌کردم تا در مرور بعدی راحت‌تر باشم در نهایت در رشته ترمیمی که علاقه‌مند بودم قبول شدم.

رتبه برتر آزمون رزيدنتي

لطفا خودتون رو معرفي بفرماييد.

ندا خيرخواه دباغ هستم

 چه سالي فارغ التحصيل شديد از کدام دانشگاه؟ زمان آزمون شاغل بوديد يا دانشجو؟

27تير 96 از دانشگاه آزاد تهران،دوست نداشتم تو دوره عمومي متوقف شم دوست داشتم پيشرفت کنم.

 آيا اولين باربود که درآزمون رزيدنتي شرکت ميکرديد؟ در سالهاي گذشته و يا امسال چه رتبه اي کسب کرديد؟

بله – بار اولم بود که شرکت مي کردم.

در طول دوران مطالعه براي آزمون رزیدنتی آيا اتفاقي براي شما رخ داد که سبب بي انگيزه شدن، ناراحتي و يا عدم تمرکز شما شده باشد؟

تو بازه زماني که برای آزمون رزیدنتی مطالعه می‌کنیم فراز و‌ نشيب هاي زيادي داریم خستگياي معمولي خيلي سراغ آدم مياد يه مسئله کاملا طبيعيه اينا باعث ميشه آدم بيشتر نااميد ومايوس بشه اين مشکلات براي همه هست و فرد موفق کسي هستش که بتونه کمرهمت ببنده.  افسردگي و نا اميدي باعث افت کارايي مغز ميشه توصيه‌ام به همه اينه که تو همه حالت طوري درس بخونن که بعد از امتحان شرمنده و بدهکار خودشون نشن، خيلي قشنگه وقتي خودم نااميد ميشدم اينو مي‌خوندم.

امام صادق ميگه عجب دارم از کسي که غمزده است چطور اين دعا را نميخواند

«لا اله الاعن سبحانک اني کنت من الظالمين فستجبناه لهوونجيبناه من الغم وکذالک ننجي المومنين»

چنانکه خداوند درادامه مي‌فرمايد: ما او را پاسخ داديم و از غم نجات داديم واين چنين مومنان را نجات داديم

  سرجلسه آزمون رزیدنتی به سوالات طبق ترتيب استاندارد خود آزمون پاسخ داديد يا ترتيب ديگري در پيش گرفتيد ؟براي ساير داوطلبين چه پيشنهاداتي داريد؟

نه به ترتيب جواب ندادم چون روز قبل امتحان درس جامعه‌نگرو خونده بودم بخاطر همين ابتدا آزمون اول درس سلامت دهان جواب دادم بعدش هم اومدم وسط امتحان درس زبانو جواب دادم بخاطره اينکه خسته نشم وبتونم ازحداکثر تواناييم براي جواب دادن سوالات استفاده کنم بقيه درسارو طبق ترتيبش، فقط اول سلامت و وسطاي امتحانم زبان و يک ربع بيست دقيقه هم وقت اضافه آوردم.

 منبع مطالعاتي که براي آزمون رزیدنتی مطالعه کرديد چه بوده است و با توجه به اطلاعات ساير دوستان چه منبع پيشنهادي که قابل رقابت با منبع مطالعاتي شما باشد را پيشنهاد ميکنيد؟ 

جزوات رزیدنتی ماهان واقعاً عالي بود. يعني واقعاً واقعاً عالي بود و در فيلم‌های دوره اصلی رزیدنتی ماهان و مرور سریع‌ها واقعاً کاربردی و مفید بود.

 اگر داوطلب ماهان نبوديد با شنيده ها يا تجربه دوستان اگر نسبت به اساتيد و خدمات آموزشي موسسه ماهان نقطه نظري داريد بفرماييد.

به نظرم يکي از نکات قوت موسسه رزیدنتی ماهان پشتيباني خيلي خوب و با اخلاق حرفه‌ای از داوطلبانشان بود به داوطلبان توصیه می‌کنم به دور از هرگونه وسواس به يک جزوه اعتماد کنن و وسواس نداشته باشن تو خوندن  بعد ميتونن هم تعداد دوره هاي مطالعاتيشونو بالا ببرن تا به تسلط حداکثر برسن .

 يکي از دروسي که اکثر داوطلبان رادر انتخاب منبع دچارترديد ميکند درس زبان رزیدنتی است در خصوص اين درس کلاس يا مطلب کانال استاد طالع پسند را تا چه حد تاثيرگذار ميدانيد؟ لطفا پيشنهاد شما براي اين درس را هم بفرماييد.

مباحث تدريسي و مطالبي که آقاي دکتر طالع پسند داشتن لغاتی که توي زبانشون داشتن يا ريدينگايي که کار ميکردن تدريجي بود از آسون به سخت بود واقعا به نظرم عالي بود.

من خودمم اوايل که سرکلاس زبان دکتر طالع پسند که از استادهای خوب تیم رزیدنتی ماهان بود ميومدم ميگفتم آقاي دکتر ميشه يجورتدريس کنين من حداقل 20، 30 درصد زبانمو بزنم اين درصد زبانم شايد درصد خوبي نباشه ولي يه درصد قابل قبوليه واقعا به نظرم مباحثي که آقاي دکتر تدريس کردن هم برنامه‌ريزي شده بود هم خيلي منسجم بود هم هدفدار يعني ازمطالب آسون به سخت شروع مي‌کردن به تدريس بخاطر همين آدم نيازي به کتاب و رفرنس ديگه اي  نداشت همون مباحث آقاي دکتربه نظرم خيلي عالي بود

 برنامهريزي مطالعاتي شما برای قبولی در آزمون رزیدنتی در چه بازهي زماني بود و معمولا روزانه تا چه ميزان مطالعه از منابع آزمون رزیدنتی موسسه داشتید؟

خودم برنامه‌ريزيمو تو 3 نوبتِ صبح و ظهر و شب انجام مي‌دادم ولي خب چون بازدهي درس خوندنم تو شب خيلي بالا بود هميشه سعي مي‌کردم مثلا اگه قراره در روز چندتا فصل بخونم فصلايِ سختو بذارم شب بخونم که بتونم به اون تسلطي که مي‌خوام برسم مباحث ساده ترو صبحا مي‌خوندم البته بازم اين شخصي هست چون من بر عکسِ همه ام مثلا از هر کسي مي‌پرسم ميگفتن صبحا بهتره ولي من يادگيريم تو شب بهتر بودش بعدشَم اولا مثلا روزي 4-5 ساعت مي‌خوندم کم کم ساعتِ درس خوندنمو بالا بردم،مثلا دوماهِ آخر شد حدودا  17 -18 ساعت.

براي موفقيت در آزمون رزیدنتی بايد بچه ها حرفه اي برنامه‌ريزي کنن.

درست مطالعه کنن، درست تغذيه کنن، درست بخوابن،کوچيکترين نکته اي رو تويه برنامه منسجمي که داشته باشن باعث ميشه تفاوتاي خيلي بزرگي رو توي نتيجه آزمونِشون ايجاد بکنه

به نظرِ خودِ من به شخصه دوتا درسِ پاتو و بيماري‌هايِ دهانو شبي نيم ساعت در کنار بقيه درساشون بخونن و واقعا نتيجه خيلي خوبي مي‌تونن داشته باشن. در آزمون منابع آزمون رزیدنتی درس پاتولوژی و درس تشخیص فرّار هستند و اگر روزانه مطالعه شوند خیلی مفید خواهد بود.

 آيا برنامهريزي درسي يا ماهانه يا هفتگي يا روزانه داشتيد؟ کدام را ميپسنديد؟ و برنامه ریزی دقیق برای قبولی در آزمون رزیدنتی به چه صورت پیشنهاد می‌دهید؟

توي اين دوره آخرِ هر هفته يه برنامه کلي ميريختم برايِ طيِ اون هفته يعني برنامه هفتگي داشتم اون برنامه هفتگي که داشتم طبقِ اون ميومدم برنامه‌ريزي روزانه ام مي‌کردم که اون برنامه اي که دارمو تا آخر هفته اجراش کنم.

 نحوه مطالعه درسهاي مختلف آزمون رزیدنتی را لطفا بفرماييد. پيشنهاد اجرايي براي مطالعه هردرس را بفرماييد.

برداشتِ هر فردي از هر فصلي از دروس آزمون رزیدنتی با يه نفرِ ديگه فرق ميکنه، به نظرم مثلا من  هميشه دوره اول و دوم و سومم نه هيچ فصلي رو حذف کردم فصلايي هم که برام خوندنشون سخت بود به لحاظِ مباحث واينا سعي مي‌کردم برايِ خودم آخرِ هر فصل يه نمودارِ درختي درست بکنم تو اون نمودارايِ درختي برايِ خودم تصوير سازي ذهني مي‌کردم که تو دوره هاي بعدي هم سرعت خوندنم بره بالا همين که بتونم اون تصاويرِ اون مطالب تو ذهنم بمونه ، بتونم ازش تو روزِ امتحان استفاده کنم، من خودم به شخصه اينکارو مي‌کردم.

مصاحبه با خانم دکتر جوانمرد

خانم دکتر جوانمرد

رتبه 10 آزمون رزيدنتي

هر موقع در مسیر مطالعه برای آزمون رزیدنتی خسته شدید به اون آرزوها و هدف‌هاتون فکر کنید و با انرژی مضاعف برای رسیدن به آنها تلاش کنید برای اولین بار در آزمون شرکت کردم و به رشته‌ای که علاقه داشتم (پروتز) رسیدم.

خودتون رو لطفا معرفي کنيد و بگين چه سالي فارغ التحصيل شدين؟

من خانم جوانمرد هستم و سال 93 از دانشگاه گيلان فارغ‌التحصيل شدم و بعد رفتم طرح و براي رزيدنتي شروع به مطالعه کردم و در سال آزمون زيرگروه پروتزم 10 بود براي همين رفتم دانشگاه تهران رشته پروتز و براي اولين بار بود که تو آزمون شرکت مي‌کردم.

  انگيزه شما براي شرکت در آزمون دستياري چه بود؟

من از وقت فارغ‌التحصيل شدنم به اين اميد رفتم که تو دوران طرحم رزيدنتي هم قبول بشم و ميخواستم دانشگاه تهران قبول بشم و من بين چندين رشته ترديد داشتم اما درآخر رشته پروتز رو انتخاب کردم و الان هم خيلي راضي هستم.

  برنامهريزي درسي شما برای قبولی در آزمون رزیدنتی به چه صورت بود؟

من تا ساعت 2 سرکار بودم ولي برنامه ام اين بود که از ساعت 4 تا شب هميشه شروع به مطالعه کنم.تا عيد يک دور مطالعه ام تموم شد و بعد از اون تونستم سه دور ديگه هم بخونم.

  در طول دوران مطالعه برای آزمون رزیدنتی اتفاقي افتاد که بي انگيزه بشيد؟

مسلما به خاطر زمان طولانيش يه سري اتفاقات ميفته مثل مشکلات خانوادگي اما بايد به اين فکر کرد که اين مشکلات براي همه هست و بايد اين مسير رو ادامه داد.

ويژگي و نقطه قوت شما که در قبولی شما در آزمون رزیدنتی مؤثر بوده است چه بود؟

پشتکارم بود.

  سر جلسه آزمون رزیدنتی سوالات رو به ترتيب جواب ميداديد؟

نه من از اول شروع کردم اما وقتي به سوالات سخت رسيدم رفتم سراغ درس‌هايي که بيشتر روشون مسلط هستم مثل زبان و درنهايت ديدم انتخاب درستي کردم.

  درصد هاي درسهاي مختلف در آزمون رزیدنتی رو یادتون هست؟

پريو صد بود.ترميمي نود بود.پروتز هم هشتاد بود ولي درکل درصدهام بالا بود.

  نحوه مطالعه درسي شما در دورۀ مطالعاتی شما در آزمون رزیدنتی به چه صورت بوده است؟

هر درسي متفاوته مثلا درس پريو رو من بيشتر وقت مي‌ذاشتم و از روي فیلم اين درس رو ميخوندم و برام خوب بود و ترميمي و پروتز هم به همين شکل بود و درکنارش تست هم ميزدم و نکات مهم رو مشخص مي‌کردم چون توي جمع‌بندي ها کمک کننده هستش.

  راجع به درس زبان رزیدنتی با دکتر طالع پسند چه نظري داريد؟

من کتاب‌هاشون و جزوه هاشونو رو خوندم و هر شب نيم ساعت براش وقت مي‌ذاشتم چون خيلي مهمه و تست هاش رو هم مي‌زدم.

  نظرتون راجع به فلش کارتها خلاصه نکات و تست‌های مهم آزمون رزیدنتی چیست؟

به نظرم باعث صرفه جويي در زمان ميشه و اينکه وقتهايي که حوصله مطالعه کتاب يا جزوه نداريم بريم سراغ گوشي و از روي اون مطالعه کنيم.

 شما روزانه چند ساعت مطالعه برای آزمون رزیدنتی داشتید؟

من از مرداد شروع کردم تا مرداد سال بعد. از ساعت 4 شروع ميکردم تا ساعت 12 شب و يکماه آخر رو از صبح شروع ميکردم و تا آخر شب مطالعه مي‌کردم و در اين بين دو سه ساعت هم استراحت مي‌کردم.از عيد به بعد خيلي مهمه و کل مدت زمان من حدود يکسال شد.

  توصيه شما به داوطلبان آزمون رزیدنتی راجع به نحوه مطالعه حتي نوع کتابي که مطالعه ميکنن چه چيزي هستش؟

من خودم تو خوندن خيلي وسواس داشتم ولي بعد فهميدم خيليا هم هستن که تو مدت زمان کمتري نتيجه بهتري گرفتن چون تعداد دوره کردن و داشتن تمرکز حين مطالعه خيلي مهمه. من خودم آخراش خيلي انرژي نداشتم چون اوايل از چند جزوه و کتاب استفاده مي‌کردم و اين وقتم رو خيلي مي‌گرفت. بهترین کار برای قبولی راحت در آزمون رزیدنتی این است که به جزوات موسسه اعتماد کنند و وسواس به خرج ندهند چون در این حالت تعداد دور و مرور بیشتر می‌شود.

  راجع به انتخاب رشته چه توصيه اي به داوطلبان آزمون رزیدنتی داريد؟

علاقه خيلي مهمه.در مورد بازار کار خيلي ها براشون اين موضوع مهمه اما مهمتر از اون علاقه هستش.

  ايده اي براي داوطلبان رزیدنتی جديدمون داريد که موسسه ها انجامش بدن؟

تکميل کردن يک جزوه توسط فرد خيلي مهمه چون هرچقدر موسسه مثلا کتابي رو کامل نوشته و چاپ کرده باشه نميشه گفت 100 درصد اون کامله و بيشترين کسيکه کمک کننده هستش خود فرد هست که نکات مهم رو کنار جزوه اش يادداشت کنه البته نياز به کمي حوصله و زمان داره.راجع به موسسه هم فلش کارت‌ها واقعا عالي هستش.

  سخن پاياني شما به داوطلبان آزمون رزیدنتی چیست؟

همه مي‌دونيم يه مسير سخت در پيش هست اما بايد به اون آرزو و انگيزه شون فکر کنند و هروقت خسته شدن به هدف و به نتيجه خوب تلاشهاشون فکر کنند.

مصاحبه با خانم دکتر مونا فرهمند

خانم دکتر مونا فرهمند

رتبه برتر آزمون رزيدنتي

وقتی برای انتخاب موسسه موردنظرم به ماهان مراجعه کردم و تیم قوی اساتید را دیدم با خیال راحت اعتماد کردم و از اعتماد خیلی راضی هستم.

با عرض سلام و تشکر فراوان که وقت ارزشمندتون رو در اختيار ما قرار داديد و تبريک ويژه عرض مي کنم خدمت شما به خاطر کسب اين موفقيت بزرگ.

 لطف بفرماييد در ابتدا خودتان را معرفي کنيد و بفرماييد از کدام دانشگاه فارغ التحصيل شديد و در چه سالي؟ و اينکه بفرماييد در آزمون رزيدنتي چه رتبه اي را کسب کردهايد؟

مونا فرهمند هستم.  فارغ التحصيل سال 91 از دانشگاه آزاد تهران و در آزمون دستياري سال 95 رتبه 5 را کسب کردم.

 از چه طريقي با موسسه ماهان آشنا شديد؟

بيشتر از طريق اساتيد. زماني که به موسسه براي مشاوره حضوري مراجعه کردم و ليست اساتيد را ديدم، واقعا ليست خيلي قوي بود. اساتيد مجرب و کارآزموده اي داشتيد و من به تجربه ي اين اساتيد اعتماد کردم و از اعتمادي که کردم راضي هستم.

 آيا شما از تمام خدمات موسسه رزیدنتی ماهان استفاده کرده‌اید؟

بله من تمام کلاسهاي درسي و کلاسهاي مرور سريع را شرکت ميکردم. و از کلیه کلاس‌ها و اساتید رضایت کامل داشتم و مرور سریع موسسه نقش مهمی در موفقیت من داشت.

خانم دکتر عزيز لطف ميفرماييد نظرتان را در ارتباط با روش مکاتبه اي عنوان کنيد؟

من هميشه با دوستانم که در شهرستان بودند و امکان رفت و آمد نداشتند در تماس بودم. ايشان هم از بسته هاي مکاتبه اي راضي بودند و خرسند بودند که ميتوانند از کلاسهاي ضبط شده استفاده ببرند.

 خانم دکتر جان به طور جدي برنامهي خود را از چه زماني آغاز کرديد؟ و روند مطالعه شما به چه ترتيبي بود؟

من از مهرماه درس خواندن را شروع کردم. عامل اصلي که در موفقيت من خيلي موثر بود، داشتن يک برنامه‌ي منسجم بود. برنامه ام را به صورت هفتگي مينوشتم و خودم را مقيد ميکردم که برنامه را اجرا کنم. ماه‌هاي اول يک مقدار سخت بود براي شروع مطالعه.  با 5 الي 6 ساعت شروع کردم و ماه‌هاي پاياني، ساعت مطالعه‌ام را افزايش دادم و به 10 الي 12 ساعت در روز رساندم. بيشتر مهم اين است که با چه کيفيتي درس خوانده شود،کميت اصلا در مسیر قبولی آزمون رزیدنتی مهم نیست.

 چرا به صورت هفتگي برنامه ريزي ميکرديد؟ به چه دليل ماهانه یا روزانه برنامه ريزي نميکرديد؟

برنامه‌ي ماهانه چون بسيار طولاني ميشد و ادامه ي برنامه و به هدف رساندنش يک مقدار طولاني و دلسرد کننده بود. برنامه‌ي روزانه هم به اين دليل خوشايند من نبود چون يک روز کارت بسيار عالي بود و براي فردا برنامه‌ي خاصي نداشتي. اما برنامه‌ريزي هفتگي برای مسیر آزمون رزیدنتی بهترین و اصولی‌ترین نوع برنامه ریزی است.

+ موسسه‌ی ماهان را تا چه اندازه در موفقیت خودتان سهیم میدانید؟

– خوب تاثیر بسیار زیادی داشتند از طرفی جو بسیار دوستانه بود و اساتید بسیار انگیزه میدادند و من هر بار که سر کلاس حاضر میشدم و به سوالی پاسخ میدادم انقدر از طرف اساتید مورد

تشویق قرار میگرفتم که هفته ی بعد خودم را بیشتر آماده میکردم.

+ اساتید ما بر این معتقدند که 95 درصد سوالات آزمون رزیدنتی در جزوات و فلش کارت های ما بوده است. نظرتان در این رابطه چیست؟

– من همیشه به همه دوستان میگم که هیچ کتاب و هیچ جزوه ای معجزه نمیکند بیشتر نحوه خواندن و چند دور خواندن و همچنین میزان تسلط بر هر درس مهم و تاثیرگذار هست. هیچ جزوه ای 100 درصد نیست. اما مطالبی که بیشتر سوال خیز هست در جزوات ماهان بود. پیشنهاد من به دوستان این است که به یک جزوه اعتماد کنند و همان یک جزوه را چندین بار بخوانند و کاملا مسلط شوند.

+ نظرتان را در مورد مرور سریع می‌فرمایید؟ چگونه انجام می‌دادید؟

– بسیار عالی بود. در یک روز کلیه مطالب مرور میشد و بسیار عالی بود.

مثلا من زمانی که میخواستم درسی را مرور کنم، تا اواسط هفته درس را میخواندم و ادامه هفته شروع میکردم به زدن تست ها و خواندن هایلایت‌‍ها و نکاتی که اساتید فرموده بودند و تا آخر هفته من دوبار هر کتاب را مرور میکردم و تمام نکاتی که اساتید داده بودند را دائما مرور میکردم.

+ و اما سخن پایانی شما؟

– در این مسیر باید اول توکل بر خدا و بعد تمام تلاششان را کنند. به خودشان اعتماد داشته باشند و از اساتید مجرب استفاده کنند. چون در این مسیر، بسیار مهم است که یک راهنمای حرفه ای داشته باشید و راه درست را به ایشان نشان دهند.