با ما در تماس باشید

02142881100
09129612615
09905700698

دفتر برنامه ریزی 72 روزه آمادگی آزمون رزیدنتی دندانپزشکی

دفتر برنامه‌ریزی آزمون رزیدنتی دندانپزشکی (سال 1403)

برنامه‌ریزی برای آزمون رزیدنتی دندانپزشکی اصلا چیست؟

«برنامه‌ریزی فرایندی است برای رسیدن به اهداف، که بسته به فعالیت ها می‌تواند کوتاه مدت یا بلند‌ مدت باشد.»
برنامه ریزی یعنی پلی بین آن جایی که هستیم و آن جایی که می‌خواهیم باشیم.
قبل از این که دفتر برنامه‌ریزی متخصص شو که برای آمادگی داوطلبین در آزمون دستیاری دندانپزشکی است را ورق بزنید و شروع کنید باید این را بدانید که این دفتر به درد کسی میخورد که میخواهد زندگی‌اش را عوض کند و برای رویاهایش سخت کار کند.
اگر می‌خواهید رویاهایتان رنگ واقعیت بگیرند، باید از خواب بیدار شوید و آن‌ها را به واقعیت تبدیل کنید. رویای دلچسب رزیدنتی دندانپزشکی.

ویژگی های اصلی دفتر برنامه‌ریزی متخصص شو رزیدنتی 1403:
* این دفتر برای 72 روز و 7 درس طراحی شده است.
* در این دفتر، روش‌های مطالعه، روش‌های مدیریت زمان، مرور و جمع‌بندی تدوین شده اند.
* همچنین خلاصه ای از مطالب انگیزشی به علاوه معرفی رشته ها و منابع و مصاحبه با افراد موفق در آزمون‌های رزیدنتی دندانپزشکی سال‌های گذشته و… قرار داده شده به امید اینکه با مطالعه ی این دفتر بتوانید مسیر پیش رو را با دیدی باز طی کنید و از تلاش خود لذت ببرید.

امیدواریم بتوانیم راهنمای مسیرتان باشیم.

آیا واقعا برنامه‌ریزی برای آزمون دستیاری دندانپزشکی لازم است؟

برخی از افراد فکر می‌کنند که برنامه‌ریزی اتلاف وقت است و دلایل مختلف و به ظاهر منطقی برای خود دارند. به بررسی چند دسته ازاین افراد میپردازیم: 

الف: گروهی تصور می‌کنند این کار اتلاف وقت است و اعتقاد دارند به جای نوشتن دفتر برنامه‌ریزی، درس خواندن و یا حل مسئله بهتر و کارآمد‌تر است. آن ‌ها همچنین معتقدند اگر زمان به حد کافی باشد، به هر روشی که کار کنیم به نتیجه خواهیم رسید. 

شما داوطلبان بدانید کار بدون برنامه‌ریزی یا نیمه کاره رها کردن دفتر برنامه‌ریزی به شما آسیب جدی خواهد‌ زد. 

ب: گروه دوم از بی اراده بودن و تنبلی خودشان ناراحت هستند و از اینکه می‌بینند ساعت مطالعه شان کم شده ازخودشان خجالت می‌کشند. مخصوصا اگرچند هفته ای کمتر از حد معمول کار کنند یا اصلا درس نخوانند، به قدری از خودشان شرمنده و بیزار می‌شوند که ترجیح می‌دهند برنامه‌ریزی راکنار بگذارند و سراغ آن نروند. 

پیشنهاد ما به این افراد این است که با خودتان رو راست باشید و واقعیت وجودی خودتان را همانگونه که هستید بپذیرید و به جای چشم بستن بر واقعیت آن‌ را ببینید و به تدریج آن را تغییر دهید. 

پ: گروه سوم تصور می‌کنند خودشان روش بهتری برای برنامه‌ریزی دارند. به این گروه، اگرچه تعدادشان بسیار اندک است، یادآوری می‌کنیم که روش برنامه‌ریزی پیشنهادی ما به قدری قابل انعطاف است که شما می‌توانید روش‌های کاری خود را به راحتی با آن تلفیق نمایید. فقط نتیجه را در دفتر برنامه‌ریزی بنویسید. 

 

وجود برنامه‌ریزی می‌تواند عاملی برای مدیریت زمان و استفاده از زمان‌های محدود برای کارهای بزرگ باشد. 

مقداری زمان صرف برنامه‌ریزی کنید و مطمئن باشید نیمی از زمان تلف شده خود را در خواهید یافت. 

خیلی از برنامه‌ریزی ها، مثل شروع های خیلی سنگین که موجب خستگی زودهنگام می شوند، به دلیل عجله  به بن بست می خورند. این باعث می‌شود شما از مطالعه دست بکشید. به همین دلیل این دفتر برای 72 روز طراحی شده است. 

هر روز قبل از اینکه شروع کنید در کادر «پیش‌بینی» بالای صفحه پیش‌بینی کنید که امروز چه قدر درس خواهید خواند و به خودتان نیز قول دهید. به خاطر داشته باشید که معمولا انسان‌هایی که به قول‌هایشان عمل می‌کنند، در کارشان هم دکترهای موفق تری هستند. (پس تمام سعی خود را بکنید که به قول‌هایتان عمل کنید.) 

این را هم به یاد داشته باشید که از هر سطح، از هر دانشگاه و با هر بِیسی که داشته باشید و حتی اگر 30 سال از فارغ‌التحصیلیتان گذشته باشد، با مطلعه و برنامه‌ریزی هدفمند موفق خواهید شد. موفقیت در آزمون دستیاری دندانپزشکی عزم جدی در برنامه‌ریزی را طلب می‌کند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *